Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Aging gracefully.... NOT!

Today warrants two entries, with this being the second :) Just came back from Bank Islam Malaysia Berhad. Went there to open a (wadiah) savings account so that I can have easy access to my Tabung Haji in case of any emergencies (and yes, insyaAllaah I only use the T Haji money for important matters). I think other than Bank Islam, Tabung Haji also has a partnership of the same sort with Bank Rakyat...

Anywayz...

After waiting more than 30-minutes, my turn finally arrived. The guy asked me for the forms I've previously filled in, my MyKad and my Tabung Haji savings book. Suddenly, his face was in awe. After looking at my identity card, he asked me "Encik bukak akaun sendiri ke?" -- I think he asked this twice! Me being a bit 'blank' about what was going on replied "A ha. Akaun sendiri...". Then his face was in awe again... where finally a hampeh reply came out of his mouth ... "Oh, saya ingat Encik bukak utk anak. Muka lain betui ek dengan IC?"....

I cry.... Uwaaaaaaaaaaaaaa!!! Dah le dulu during a soccer friendly match the assistant referee labeled me a veteran. Now... a bank teller telling me that I am the father of my own self!!! (btw, it was a 2004 MyKad) photo). Maannn... I have aged so so ungracefully. The late nights, unhealthy food choices, cigarettes and God knows what other bad habits... have finally caught up with me... I am now old beyond my years. Uwaaaaaaaaaa!!! Tu pon dah cukur rambut tu, kalau tak... penuh ngan ubanz...

Tapi bagus jugak mamat bank teller tu cakap macam tu. At least I am getting another reminder and kick in the back-side to get back in shape and start 'living' life!... Ok ok... nanti lepas ni start becoming a healthy person balik. Bring back the glory days of 70-74 kilograms!!! (Almost) visible abs... and a stamina that would make a gazelle jealous. hehehehe... ok ok... Anyone wanna become my personal trainer? :D

2004 and 2010 
(Man... I can really be my own father!)



16 comments:

Suhana said...

Salaam Alfian,

Pheh...penghinaan paling besar untuk diri sendiri yang terpaksa di terima hakikatnya kerana cik penulis pun pernah sipi sipi berada dalam situasi yang sama...menyebabkan otak saya berhenti berfikir untuk sesaat dan kemudian ketawa...sebab keciwa.

hehehe....selamat datang ke usia 30's...

K. Sung (k. su sebenarnya).

Alfian_Troxion said...

hahaha! tq tq kak sung aaaaaa (sleng korea...) antara reason saya tukaq nama blog kepada Life BEGAN at 30 :P Cuz now I'm almost 33... tapi asal la ghupa dah macam 43? sungguh tidak adil... saya memerlukan SKII

arin said...

hahhahaha..entry ini lawak di petang selasa yang hujan ini..:p

Alfian_Troxion said...

ujaan gak akhiornye Melaka ye Arin. Alhamdulillaah :D tapi panas still panas ye dok?

weh... ko pon ada macam awet2 muda gak. apa rahsia anda? ke sbb ko slim sepanjang tahun. tu pasal nampak mude. heheheh :P

yaya|azura said...

waduh alpian.. kok gateng temen kamu dahulunya ya.. waduh waduh waduhh.....

aznah said...

holy cow, man! see i told you you're alfian afnan alien, coz this is the whole reason why ive had SO much trouble with placing you in my past. you do look totally different. but you know what? your post really made a good point man. made me think of myself and what i need to do too. hug!!

Konot said...

tu la.. org suruh brenti rokok!!!

Zaki said...

Rileks Jawa, aku pun selalu kena macam tu jugak. At my dept at UIA, I'm actually one of the youngest staff members tapi selalu students ingat aku ini senior. Between me and my elder brother, selalu jugak org ingat aku ni yg abang. So, terima ajelah rupa dah tua... But you are right, we need to improve our physical appearance. Aku pun skrg 85 kg. Let's make a resolution together to go below 80 by end of the year. OK?

Alfian_Troxion said...

yaya: gateng tu apa daaa... tapi kalau makna dia macho... hua hua hua! t kacih t kacih.... (kembang idung 4 saat 23 mili-saat)

Aznah: :D yes yes... ok... i will wive you that. I do look different... but I dooo look totally different from Afnan! Of course not that much different from an alien though :) hugs 2u2....

Konot: Mana ada ko suruh wehh... ko soh aku pakai SKII. Hua hua hua!

Zaki: About the being Abang part... I've been getting that since I was a kid! hehehe. Abang aku dulu kurus... aku frame besar dari dia... so selalu aku la abang :) But now... i think people would know that he is abang due to him having an abundance of rambut putih (more than mine!)...
Go below 80? :D Okes okes okes... lets do it! Actually I oredi know how... I mean the real effective and natural way... cuma malas je :( Please psikilogize me to become non malas Dr Kosrin.... :D

yaya|azura said...

guwe lagi tersilap eja laa alpian.. it should be ganteng. hihihi.. ko ni wong jowo ke bukan? :p

meh aku boh gambar aku dulu ngan gambar aku sekarang. nak? hahahah.

Alfian_Troxion said...

aku jowo yang baru nak belajar ngomong jowo. tapi dah kira berzaman gak la aku belajar sendiri sendiri, so dah kita bukan 'baru belajar' la. cuma mmg tak fasih2 lagi. hehehe. kalau ganteng aku tau le... ganteng? oh yaya.... tq tq. (kembang lagi 14 saat 2 mili saat)

gambar kau dulu dan kini selamanya? mana mana? :D tapi aku ingat la gambo ko dulu... ko pernah email kat aku masa ko nak gi US dulu tuuu.

&137 4P15 said...

hahahahha......mmg nampak berbeza, tapi kalau di tengok muka ko semakin menua tu semakin terserlah kehenseman berbanding muda2 dulu. And yes kalau ko tak berambut aku tgk lagi nampak kejantanan dan muka seorang ayah yang tegas hehehehhe......

Alfian_Troxion said...

aiseyman... tq my BPL rival. hahahaha!

azwad said...

Itu biasale.

Masa aku chambering pun orang ingat aku budak Form 6 sebab pakai baju hitam putih naik bas bawa backpack.

Perghh!!! Kacaknya gambar dalam MyKad tu :D

Aku dah masuk apartmen aku kat Taman Kajang Utama. Bila kau balik Bangi jom le singgah. Kita swim kat apartmen aku, buat core training, jogging sikit...

I think you have to use men skincare like Garnier sold by Fahrin or Loreal sold by Aaron :D.

sumpit said...

HAHAHAHAHAHA, nak terpecah perot aku baca...

aramak ai, sorry la, tp lawak. Aku pon dah terlupa ko pernah hensem tahun 2004 :D

tp xpe pyan, tu kosmetik semata2... dalman tu lg penting ;)

Alfian_Troxion said...

Azwad: zaman2 muda mudi, plus time tu baru2 balik dari australia. so masih kurus dan kulit masih agak putih. balik mesia, terus jadik gemok (6 kilos in 2 months at one time)... which made the ageing process jadik laju. hehehe. Ko dah dok dekat ngan Bangi? Ok ok insyaAllaah. akan aku inpom bila ku kesana :D

ET: dalaman pon ada lemak apa. hahaha! tisu2 adipos :P

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by