Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

CVRG - SOCS - USM - PENANG

As many of you know :) I am in the process of completing my PhD. Insya-Allaah, another 1.5 to 2++ years to go. The sooner the better, ameen! :D

Annywayz, selama saya kat sini, tak pernah pulak saya intro kan member2 saya dalam lab ni haa... Berikut merupakan makhluk2 pelik dan makhluk2 halus (LITERALLY!!!) yang ada dalam lab saya... Lab COMPUTER VISION RESEARCH GROUP, SCHOOL OF COMPUTER SCIENCES, USM, PENANG :D

Puan Noridayu Manshor - FSKTM, UPM colleague. PhD. student :) Siti Zubaidah Harun a.k.a. Ubay (Research Officer) Norhafizah Abdul Razak a.k.a. Peeja (Research Officer) Ahmed Adel Abu Shareha - PhD. student dari Jordan Mozaherul Hoque Abul Hasanat - PhD. student dari Bangladesh. Kawin dah ngan awek Malaysia... jawa Klang lagi. Dia ni camera shy... ntah apa pasal ntah... Mahmoud Jawarneh Mahmoud Saleh - PhD. student dari Jordan. Baruuu je kawin mamat ni. Ehsan Abbasnejad - Masters by Research student. Dari Iran :) Osama Radi Alia - PhD. student. Pun dari Jordan.Dan... last sekali :D

Associate Professor Dr. Mandava Rajeswari. SUPERVISOR saya, Ayu, Ahmed Adel, Osama dan Mahmoud... otai ni... mmg otai :D
Jadi, inilah dia warga lab CVRG saya. Pagi petang siang malam muka2 ni la yang saya nengok. Sib baik semua ok dan baik2 belaka.

Peeja ngan Ubay suka bawak makanan kalau ada duit.
Adel leh bagi pow rokok dia.
Osama plak terel bab2 agama.
Mahmoud pulak, ada bisnes makanan, so buleh aa kadang2 pow stok2 yg tak terjual (tapi jarang aaa :P).
Ehsan tak kedekut Nescafe RICH :D
Ayu mmg tak lekang keceriaan dia... hehehehe.
Mozaher? Haaa... mamat ni tukang kontroversi. Tapi takpe la, kalau takde kontroversi, tak de spice pulak idup ye dok :D

Dr Mandava Rajeswari? hehehehe. Dia mmg tukang motivasi dan pemberi semangat dan juga pemberi nasihat serta tukang push kalau2 dia nampak ada student dia yang malas malas... macam saya ni ha.

Tapi takpa...

Takkan ku malas lagi wahai supervisor ku!

Okes... mari ber PHD! :D

PS:- asal susah sangat nak install matlab ni?

5 comments:

berto said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Alfian_Troxion said...
This comment has been removed by the author.
m2rs said...

Wah, muka k. Ayu cam cengkung nyer, sure stress buat PhD tuh.

Yang aku ni plak apasal laaa semakin sihat walaupun berPhD, huahuahua...

EyesOfNabil said...

muke dia tu mmg dari zaman study macam tu la mas...sy tau la..saya cosmate dia sejak diploma lagi ^_^

Kire maintain la tu...^_^

Alfian_Troxion said...

Ayu kira buleh tahan maintain gak le. Tu pon sekarang dia dok komplen dia dah gemok :P hehehehe. tapi rasa2 macam ok je. tapi takleh usha lebih2.. bini orang. hua hua hua!

Anywayz.. maybe muka dia di ambik dari angle yang tak berapa betui kot? Tu nampak cengkung.

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by