Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Poem of a PhD LG Phone User

The life of a PhD. The life of a UPM-staff PhD. The life of a Research University PhD!!!

Which one to fulfill? Speed of completion, or the sincere thirst for knowledge...
One might say, "Both thou can get... so yelp not! Speed and know-how will be yours!!!"
But alas, threats are also at hand, for the last 7-years of blood and sweat will be determined by the 3-4 years of life in the anti-everglades... :(

Kill or be killed?

More of Be killed or Kill Yerself ya broigin moglenstein...

.....
...
..
.

But fear not for thou shall grant help from above :) Tha Lord will always be... and always answer the call from His minions!!! Talk sincerely, and ask for help! Ask for help at your for account and time... Not from a group that generally asks for... not even you now what?

Not to be selfish or self centered, but to ask help from the One you can only ask help from! Besides, you say and ASK with dignity 17-times a day obligatoryly :) But for girls, maybe less for you will have 'holidays' :)

.
..
...
.....

Anywayz, Be Killed or Kill Yerself??? Or would it be plain... Kill?
Always Kill... for kill will never result in death. Kill will be preceeded with 'A'...

A-kill....

A-kill Makaan :)

A-kill = Makaan :D

Assalaam aleykom WBT


Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


10 comments:

EyesOfNabil said...

sajak ape nih T_T

m2rs said...
This comment has been removed by the author.
m2rs said...

Demam PhD ni satu aje ubatnya, gi rehat, jgn fikir2 apa2 for sehari dua, then sihatlah dia, maka bolehlah meneruskan perjalanan seterusnya... :)

dLyn aZmi said...

aku seriusly tarak paham hang nye sajak..
cube deklamasi sket letak dlm youtube..
kasik rph sama itu sajak..
mungkin aku bley menyelami.... :D

~ayoi~ said...

Betul ke buat PhD boleh kena Permanent Head Damage? Takut aku nak sambung PhD mcm ni. Huhuhu

Alfian_Troxion said...

hahaha... takpe takpe. aku dah sihat alhamdulillaah. aku lebih risau sebab kurang berfikir , bukan terlalu abnyak berfikir :P

Dlyn: Basically apa yang aku nak sampaikan ialah... walaupun PhD tu susah, kita senantiasa buleh mintak doa kat Allaah, soh kasik pedoman :D hehehehe. tapi kena la mintak doa yg habis customized :) tak cukup setakat mintak doa ramai2 lepas solat... :D

:: azrul hazri jantan :: said...

tahniah mamat!!!
idop PHD... ko lah the chosen one dalam CSPC08 ek.. best of luck :)

Alfian_Troxion said...

arghhh!!!! tidaaaakkkk!! camne nama aku naik ni. uwaaaaaaaaa!!!

takpe takpe.. take it positively. heheheh :) Idop CSPC08!!!

utk reference, sila pergi ke http://www.cs.usm.my/cspc08

tq dan t kasih dan arigato dan ... sapaa la letak nama aku tuuuu....

yaya|azura said...

uiks ... aku dahle tak paham pastu tgal ketapi lak tuh.. hahahah

Alfian_Troxion said...

Takpa Yaya. Kalau kau fahaam, maka aku lagik jadik pelik. Pasal aku bila baca2 balik pon macam tak faham :D Aiyaks! Aiyaks!!!!! Kadang ada gak bunyi macam DAyaks!!!
Cheerios!

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by