Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Plastic Surgery pada Blog

Assalaam aleykom WBT and A good day :)

I've given my blog a bit of a face lift. Actually not much, just the blog's title pic. But insya-Allaah, in the future I will make some more amendments... maybe the color scheme and also the addition of some widgets?

Will refer to good templates such as Mat Nabil's blog :)

Might also put in a shoutbox or something :)

Okie dokie. That is all for today. Thank you for visiting.

Assalaam aleykom WBT and Have a good one.

9 comments:

:: azrul hazri jantan :: said...

perghh..rajin bebenau ko iye mamat..makin lebar blog ko..hehe..marbeles mamat..idop multimedia!!! kui kui kui..lepas nie kalau dah expert buat menatang nie,boleh buat bisnes jual template ye dok..ameen...... :)

dLyn aZmi said...

ye.. letak shoutbox.....
haa gamba ats tu br la releven ngan life begins at 30... ni gamba cili...
mane cili idop 30 thn :P

Alfian_Troxion said...

AHJ: Idop maat. Idop!! :P susah aa nak buat bisnes template. aku tak pandai main ngan script + css apa semua tu lagi. tapi takpe. nanti kalau rajin aku xplore. buleh buat income sampingan ye dok :D (thru adsense la kot... sebab sapa nak beli template :P)

Dlyn: Cili tu bukan apa.... aku just nak tunjuk ada 3 cili. Dua cili merah (aku dan bini), satu cili ijau (anak aku :D) .. ke? :P

m2rs said...

Template baru cun! Cun!

Tapi la kan, apahai ko nampak tua ya dalam gambar kat atas tu. Bini ko pun tension buat PhD gak tapi mantain cun jek aku tengok. Ke...hmmm... ko ni termasuk dalam category 'growing old UNgracefully' :D

EyesOfNabil said...

aku pun baru nak tulis apa yg MrM tu tulis tp nmpknya dia lagi pantas ^_^

tapi berdasarkan genetik aku tgk mmg abg ko pun cenggitu jugak ye ^_^ Well, apa yg penting, ko sihat ^_^

Aku dah lama mintak shoutbox kat blog ko ni..cpt la letak ^_^

BTW, aku ingat cili 3 btg tu represent 1 dekad...rupanya salah ^_^

css ni lps dah pandai guna senang la ko nak ubah2 template...

Alfian_Troxion said...

Tq tq kerna kata blog aku cun :P kekekek.

Mas n Nabil: Yeous. aku mmg dah nampak tua... maybe pasal uban tu la kot especially. campur ngan angle yg lagi menampakkan mata aku tu menggelap. hehehehe.

Bini aku mmg maintain awet muda. hehehehe. kira bagus gak la tu. :P

tapi aku rasa yang membantu aku nampak lagik tua cepat is merokok-ing... dan gak kurang aktiviti sukan....

takpe, lepas ni aku kasik 'muda' balik :D insya-Allaah.



3 dekad? Serious aku sendiri pon tak terpikir tu wahai Mat Nabil. hahahaha! Yg tu lagik bagus nye xplenation :P

m2rs said...

Tu la, merokok byk lagi, terus nampak cam cili kering...

A'ah, sokong mat nabil, abg Pian pun sepesen macam dia, tu pun kes hisap rokok or genetik?

Aaargghh! Tetiba rasa macam nak menjerit!!! Research ni macam never ending nyer! Dr tadi aku dok mengadap paper nih tapi macam tak habis2 (haaaa, cepat2 letak itu shoutbox, boleh aku guna tempat utk shout byk2 bila aku stress dgn ini research, ha ha)

Alfian_Troxion said...

mana nak dapat code shoutbox ek? hehehe. ok ok. nanti aku carik :D

Oyis said...

pyan, lawa template ko, and as everyone else has said, lebih relevan la gmbr tu berbanding cili2 sblm ni.

but one thing aaa... i tot u said nak tukat title kpd life BEGAN at 30? apa dah jadik? still trying to hang on to your youth ka hehehe?

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by