Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Am a Liverpool fan, but have to say that Man U is good

Was reading the paper today... Man U just beat WBA (or was it Bolton? Tak ingat) 5-0. Dayem... they are good this Red Devil team.

Wish Liverpool had the same determination and also skill. Have been a Anfield loyal since the days of John Barnes and Peter Beardsley... but nowadays... the team that I've so long sokong, is becoming so inconsistent over the past few years :( Wish they could be much like Man U... I mean, they play really2 well, and have to say that Fergy is taking in the very2 good players to beef up the squad.

But nevertheless... still am a Liverpool fan :D Just hope they would play better and win more matches... and also let those wins be deserved wins. Not wins based on gol2 bodo like own goals, goal2 yg tak segangaja masuk goal, goal2 yg bukan dari engineered set pieces... dll :D

Okes. Apa2 pon, take some lesson from Man U oh my Liverpool... and insya-Allaah, you can be champions once again!!!! Yabadabedooooo!!!!

5 comments:

Lia Sakinah said...

So tggu ape lagi Wak Pyan?? Silalah tukar arah sokongan! heh heh heh (gelak gaya red devil)
Glory glory Man United...

Az Azrinudin Alidin said...

pyan...ko tidak jalan sorang2 (direct translation nih)

MDH said...

hahaahhaha.....skrg YNWA dah gementar, cam fregy cakap Lpool akan hadapi masalah kekuatan mental bila berada di puncak liga terlalu lama. Pada mulanya aku pun tak sokong cakap Fregy tu sebab that time Lpool mmg kuat lebih2 lagi bila ayam tambatan diorg si Torres tu dah pulih dari injured. Tetapi mmg betul terjadi spt yang Fregy ramalkan. Lpool dah mulah goyah sian Rafa, wak pyan dan orang kuat Lpool AAA hehehehehe...... Apa sudah jadi geng Man U sudah menakluki liga heheheheehe Glory....Glory Man United.....1000X

Alfian_Troxion said...

Lia: Hahaha... mana leh tukar2. Tak loyal gitu. Cuma sekarang, aku rasa Liverpool kena ambik pengajaran dari Man U :) Sbb dah berpuluh tahun Man U ni bagus dari sudut player management dan gak tactical. Mana tak, Fergie dah berapa puluh tahun dok manage. Siap dah bersara dan datang balik lagi. hehehehe

Azri: Yeous bro. Well never walk alone :D Arigato :D

MDH: Chaits... lebih2 pulak dia :P Tapi aku mmg setuju ngan Fergie nye cakap tu dari awal lagi... sbb Liv (ataupun mana2 kelab) ada tendency buat camtu. Sebab utama = psikologi la. Dan gak, Liv pon mmg squad dia takde la consistent sangat... tapi takpe. Slow2 nanti naik balik. Manu pon silap2 tak lama kat atas tu... sebab apa lepas ni nanti aku ingat nak g England dan kasik cantas kaki Ronaldo dan gak Berbatov. hehehe. Giggs aku tak buat apa2 pasal aku respek mamat tu. hehehehe.

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by