Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

LIVERPOOL 4 - 1 MANCHESTER UNITED


Alhamdulillaaah. Something yg mmg jarang berlaku dalam donia bola sepak Inggeris! Manchester United, get's their a#@e kicked on their own turf! I mean, losing 4-1 (against Liverpool) at their home ground Old Trafford, must'a been a real blow to Ferguson, and the rest of the team. I mean... FOUR ONE. Banyak gol tu :[

But anywayz, I am happy :) As a Liverpool fan, I am truly truly happy. 4-1 is a hard to believe scoreline. And again, I have to repeat... against one of the best teams in the world, and on their home ground! Liverpool showed their grit last night. Even though I didn't give them high hopes for the match against Man U... Liv showed their stuff and performed :) Bagush bagush :D
I am truly ecstatic. Still sucking in the 4-0 win against Real Madrid. But a 4-1 demolition of Man U is a dream come true. :) Syabbas Liverpool... Syabbas :D

Annywayz... looking at the bigger picture. Liverpool still has to struggle to become number one. IF... they continue to show the same form till the end of the season, with the hope that Man U will flop one or two of their matches... then, they can be the Barclay's English Premiere League champions! But since the season is almost drawing to a close... this might just be a too difficult task to perform. Especially to ask Man U to flop after this... I see that mostly unlikely. Man U jarang2 flops... and once they do, they'd be looking back at their errors, and correcting all the stuff that went bad.

But anywayz... :D Liv has WON! And I am a happy fan now... I am really2 happy. Again, I am going to suck all of this in while it lasts :D All da best for the rest of the season my club! Bravo!!!

LIVERPOOl! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!! :D

5 comments:

MDH said...

Tahniah...mmg patut lpool menang sebab Man U main mcm taik....Tak seperti selalu diorg main, pass bola pun tak betul mcm pemain semi-pro plak. Maybe over confident sangat tu sebab tu main mcm dah nak jadi juara. Anyway harap pasni tak de dah slot2 yang kalah sampai habis game......GLORY...GLORY.... MAN UTD......

Alfian_Troxion said...

betui. aku pon tengok... Ronaldo main tak jadik, Vidic mmg hampeh (sampai la ke part dia kena send off), Van Der Sar pulak, last goal tu apa pasal dia keluar jauh sangat pon aku tak pasti.

ManU mmg tak men macam ManU malam tu. Tapi seb bek la dia main cam palat masa lawan Liv. hehehe. Dulu aku ingat sekali, dia orang kena 6-1 ngan Coventry ke sapa ntah... tapi dulu2 la.

azwar ansory said...

bukan selalu kalah pun..

Alfian_Troxion said...

betul tu mr ansory (cam nama Jawa je? kita ni ada kaitan darah kot?)

Man U mmg jarang kalah.
Macam Liverpool gak, jarang menang ngan Man U :D

tu pasal la bila menang, alangkah seronotnye. Kena simpan bebetul kenangan ni, because Liverpool is not as consistent as Man U. walaupun GIGGS ada puji Liverpool, rasa2 macam susah dia orang nak mantain. Pasal tak nampak sgt camne game liverpool ni.

tapi takpe... slow slowwww :D insyaAllaah leh menang league :D

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by