Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Middlesboro are better than Real Madrid!!!

As usual, I rembatted this image... Taken from

Hahaha... I know the topic is not a valid statement, because I haven't considered all the other unseen variables in football. But, as a pissed-off fan (hey, I have every right to be), I can only say that. After a splendid show down in Spain (click to goto previous post)... Liverpool have lost at home (well, even though playing away, it's home, as in England as compared to the Bernebeu, Spain...). And they lost to Boro :( Moddlesboro, a team that is not fancied at all to lift the English Premiere League... even in the next 25-years!... I think lah :P

For this match... yeps... I stayed up. And since it kicked off at around 11:00pm, it was not that much of an effort. As usual, I did not put high hopes for a big win. At least a draw... But a 2-0 scoreline? Aiyaaa.... Anfield has indeed seen another red-(faced) day. It all started with a (very2 tak sengaja) own goal by Xabi Alonso... but hey, that's ok. He really2 couldn't do anything about it. But a second goal? :( Sigh... I didn't see it... who needs to when Ure team has gone down 2 to ZIT! Nod out of MULUS! :P

Anywayz... just a post to vent out my frustration. Not to say that I'm totally dissapointed... I will insyaAllaah still be a Liverpool fan. But please oh my team, give us at least a longer period for happy moments :D

Okes. Cheerios!

LIVERPOOL! YOU STILL... WILL NEVER WALK ALONE :D

7 comments:

MDH said...

Mula2 aku tgh boro vs lpool time alonso OG aku fikir "ala pasni jap lagi score ler lpool tu". Tapi makin lama aku tgk makin boro pla mgusai permainan. Terlintas kat fikiran aku jangan jadik mcm Man Utd jmpa Boro tempoh hari di mana berkesudahan Man Utd kalah..... Tup tap..tup tap....Boro score lagi time tu aku terus teringat, lagi baik lpool kalah supaya jarak mata dengan Man Utd lagi jauh.....muhahahaha.....sowi ler pyan nasib tidak menyebelahi lpool.....(dalam diam aku tersengih msti pyan dan azrinuddin tengah frust ni kalau dia tengok skrg....)Apa2 hal pada peminat2 lpool sila nyanyi bersama2 dengan aku --->> GLORY.....GLORY MAN UTD....X1000 muhahahahha

Alfian_Troxion said...

chaits... tidak akan aku nyanyikan itu wahai MDH.... tapi aku mmg tabik Man U la. hehehehe.

Macam aku kata.... better luck next season :) But maybe ... good luck utk Uefa?

Iza Zulkifli said...

what's with guys and football eh?? laki aku sanggup berjaga sampai kul 3 pagi nak tgk bola kul 1..kalau bola kul 4 pagi, siap tido awal lagi sebab nak bangun. huh..kot qiyamulail ke lagi bagus :P

Alfian_Troxion said...

hehehe. maybe sebab dia fanatik kot? :P takde laa.. aku rasa, kadang2 tu, once in a while, team yg kita sokong gets involved in a big game... so tu pasal la sanggup jaga malam tengok :D ......... SAMBIL buat tahajjud oso at half time insyaAllaah? hehehehe. Buleh gak tu... :P Kira adik beradik Qiamullail laa...

princessren said...

sigh .. tak taulaaa nak cakap camner dah.. i rasa baik ganti jelah rafa tuh.. i dgr kenny daglish nak take over...

Jawa Troxion 2 said...

kalau2 ada the next Fergie (bukan artis tu tapi :P)... aku nak gak orang camtu amik alih Liverpool :) I mean, Ferguson tu amik ntah sapa2 ntah... alih2 lepas tu jadik Star. Macam ROnaldo tu pon, dulu mana orang tau sangat. aleh2 PLayer of the Year la... Player of the tu la ... ini la. Lepas tu dua orang kembar yg jadik defender dia tu. Pon power... tapi yg paling best aku rasa (antara yg best la)... Ole Gunnar Solksjaer... hehehe. Skang dah jadik coaching staff lagi. Muka cam budak ingusan je. tapi power... hmmm....

Asal dia tak amik K Sanmbagamaran ek? hehehehehe

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by