Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Liverpool vs Real Madrid (1-0)



Alhamdulillaah. I awoke at around 4:00 am. Unplanned it was though. But I was glad because it coincided with the time my favorite team played :D LIVERPOOL FOOTBALL CLUB! But I was a bit pessimistic, because they were up against a no-need-to-introduce Spanish league GIANT! REAL MADRID FC! Both financially and reputation-ly (is there such a word? :P). I did not expect Liverpool to win actually, especially with their talismanic captain, Steven Gerrard on the sidelines (he did come on as a sub tho! Yeaho!!!), and not at full fitness.

Anywayz... Watched the match, and surprisingly... I did not doze off! I mean... tak ngantuk la pulok! Plus, Liverpool was playing quite ok football :) Real Madrid were also good, but they lacked the proper finishing... which was a good thing. Real did manage to find the back of the net once, but Alhamdulillaah, off side. Hehehehehe... So selamat.

But I was really2 happy in the 83rd minute (I think)... When Hienze (ex Man-U ek?) fouled Dirk Kuyt on the right side of the penalty box. Man... this was a chance! And out of all the players... it was a (relatively) short jew that scored :P kekeke. Benayoun la pulak yg sumbat goal. Tapi takpe la... Yahudi pon yahudi lah. Janji goal. And Alhamdulillaah, Liverpool played well and hard until the end of the game to hold on to that lead. 1-0... Liverpool's way! Bravo my team :D And bravo Rafa Benitez :D

Now wait for the second leg to be played at Anfield. Harap2 they will do well on their own turf... :D

Oraitey. Selamaaat....

LIVERPOOL!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

4 comments:

MDH said...

heeheheh kan aku dah cakap kalau tak tengok mmg rugi, sib baik ko tengok. Aku tengok gak and aku mmg mengharap sgt lpool menang. Aku ingatkan permainan ni akan berkesudahan draw.sib baik si yahudi tu score dalam 10 mint terakhir. Peluang lpool mmg cerah. lagipun main kat anfield pasni ni mmg susah nak tembus keeper lpool (Reina). Melainkan real bomoh2kan Reina supaya jadi biol2 sket tolak bola masuk dalam gawang sendiri. Cam Sazly buat time team fakulti lawan fakulti lain kat UPM hehehheheeh tak boleh lupa score tu......

:: azrul hazri jantan :: said...

Hua hua hua mamat... bravo bravo...
2nd leg bila pulak?... aha,insya allah akan aku tonton sebabnya aku ada di Melaka :) huhu...

Alfian_Troxion said...

MDH: hehehe. bila ko cakap daa? tak ingat pon :P anywayz... sib bek aku tengok. tapi aku rasa semalam, dalam mamai mamai sebab ngantuk dan TV terbukak... aku nampak scoreline macam... LIV - 0, BORO - 2? Chaits? Kalau betul la ni.... kesimpulannya (assuming Liverpool maintains standard of play).... Boro adalah lebih HEBAT berbanding Real Madrid :P

AHJ: Ntoh le mat. silap2 kalah. Hahahaha! Liv ni pelik sket.... menang bila time x patot menang. Time patot menang dia kalah. Semalam lawan boro... ntoh le dia orang menang ke tak. Tapi time aku tak mamai lagi, Xabi Alonso baru (mmg TER) score own goal...

CORRECTION!!! MMG BETUL LIV KALAH 2-0! :'( ... DAH tengok kat soccernet :(

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by