Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

KRU: Hikayat Merong Mahawangsa - impressive trailer!




Assalaam aleykom :D This is sorta my first attempt at crticizing a film. Worst, it's not even the film itself... but only the trailer. Hahahahaha! But since I've nothing else to blog about... hantam saja laaaaa....

I have to say, that I have never looked forward to a Malaysian movie... but for this particular one, based on the trailer lah, macam tak sabar pulek nak tengok iye tuan? (Istana Takeshi style dialogue). KRU Studios will be releasing their latest blockbuster movie, HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA on the 30th of Spetember 2010 (according this this source). The trailer seemed to be quite interesting, with unfamiliar (whihc is a change) looks in makeup, scenery, better slo-mo action as well as what seemed to be an international cast? The visual effects and cinematography also looked nice...

But of course, I am saying all this exclusively based on the trailer and nothing else. I maybe wrong about the movie's 'interesting-ness', as we have been let down by a few malay movies before. Nontheless, I hope that this movie will meletup and will be a paradigm shift in the Malaysian movie industry. KRU have been trying to out-do themselves with movies like Cicak Man, which to me, is a very-very good effort. For Hikayat Merong Mahawangsa, let's just see how it fairs. Hopefully it can match even international contenders in aspects such as theme, storyline, effective acting... dan lain lain (As you can see, I suck at all this because I am no film critic. Hua hua hua!)

Okes... in pure Malay fashion, let me state that harap2nya jangan la trailer je gempak... tapi woyang dia macam haprak!!!

Anywayz... a nice trailer. Assalaam aleykom...

4 comments:

Nabil said...

kalau filem melayu skrg ni ko leh harap filem Khabir Bhatia mamat...cuba ko carik citer Setem selain citer2 macam Sepi dgn Cinta dia tu.

Aku rasa citer Setem tu antara citer lawak dgn visual n camera works paling cantik dan tanpa Apek paling best pernah aku tgk :D

As for Kru punya...errr selalu citer dia vfx best, lain2 termasuk pelakon out.

Alfian bin Abdul Halin said...

aku hari tu macam teringin nak tengok setem, tapi ntah pe pasal ntah tak tengok.

nanti aku test nengok itu setem dan carik lagi filem2 Khabe Bhatia :D
tq mat nabil tajudin rahim razali

Nabil said...

yang baru ni macam best gak..Adnan Sempit...aku tgk poster dgn nama agak skeptikal..tapi lps tgk trailer kat utube rasa macam boleh terima plak...

p/s: tapi aku lom tgk lagi :D

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by