Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Going Back to Bangi Tonite - but i talk about the last time i went back...

Tonite insyaAllaah I am going back to Bangi for a few days. Then, after that, insyaAllaah come back to USM to habiskan my days as a PhD student. As I said, I am going back tonite, as in at night :) Why? Because I like night travel better. Don't get sleepy and the weather will most probably always be cooler then when it's day!!! (duhhh...). Anywayz... Last time I went back, I attempted a late afternoon trip. Pushed off from USM at around 4:00 pm. The following happenned:

1. Slow traffic on the Penang bridge. People will always jam up the bridge on Fridays... 

2. Suddenly felt very2 sleepy after ending the wheeled 'trudge' on the bridge. Eyes could barely open. At one point, I actually dozed off and the car was moving towards the left side of the highway, into that parit thinggy. Alhamdulillaah, I regained control just in time. If not, memang dah termasuk dalam statistik la :'( At that time, no place to stop, as I started to feel drowsy after the last R&R or Perhentian... So kena gagah sampai ke the next one, which was quite a distance away...

3. Alhamdulillaah, finally reached the stop near Bukit Merah. BANYAAAK GILOS kereta kat situ. Ada sale ke apa? Anywayz, managed to find a spot near the Petronas station there... and tarus, I opened the window a bit, tutup engine, locked the car's door using my "tut tut" key, dan tidurrr.... It was around 5:00++ pm and it was also de raining...

4. Woke up around 3-hours after (Lama gak aku tidur). Aramak, gelap dah!!! Decided to go pray lah since maghrib dah masuk. Pressed the key's unlock button. Ait? Diod kat kunci nyala. Asal takde bunyi "tut tut"??? Aramaaaak. Rupa2nya lupa tutup lampu daaaa. Tadi kan hujan masa bawak keter. So I turned on the head lights. When I wanted to sleep, forget to turn them off. Tak sedar! Masa nak tidur, kat luar cerah... jadi tak perasan lampu masih on... Hehehe. So meaning, BATERI KERETA SUDAH KIOK!!!!

5. Alhamdulillaah, ada petronas, and they sold the battery I was using. RM280 terbang time tu, tapi takpe... antam saja laaa :D Really2 thank God for my being near the Petronas. Kalau tak, mmg tak balik dah la malam tu...

Anywayz... hope stuff like these won't happen on tonite's journey :D hehehe. oraits. Salaam aleykom WBT.

5 comments:

yaya|azura said...

Oooo....my car lampu goes off whenever engine is off too. Oso it has the 5-minutes show me the way lampu which goes off automatically in 5 minutes if malam-malam nak buka pintu rumah tapi tarak nampak. Since using this car, wa talak pelobelem lupa tutup lampu and bateri kiok. Hihihihi.
Oppss lupe nak kasitau wa sudah tukar belog url .... :)

blogteruss.blogspot.com

Nabil said...

nissan ko tak auto off lampu ke pian kalau enjin tutup?

ke ni keter kelisa yg ko bawak balik masa tu?

aku lak suka travel sblh pagi....sbb takut kalau kereta jadi pa pe malam2 kat highway nanti terjumpa workshop ajaib lak :D

sumpit said...

eh,post ni and the previous one cam sama la...

yg no 2 ko tu, aku dah termasuk statistic kemalangan dah. Sebabnya yg sebijik cam ko tp sbb tertido, x sempat nak break. kancil kemik kena tukar side plate sebijik.

and at one time, aku rushed blk sbb arwah grandma aku nazak, aku terdozed off smbil tgh pecut. Tetiba terbgn, keta still laju, n tetiba insaf sbb teringat yg aku tgh bawak adik n makcik dlm keta. Pkir balik, scarynya n syukor sgt x jadi pape. But then, we were young n reckless, now i just hope, i know better.


nabil,
ko cam mak aku punya mentaliti la.. aku pon setuju. tp if given a choice, aku still suka travel malam, sbb tak rugi sgt masa.

Alfian_Troxion said...

Yaya dan Md Nabil Kahiruddin Nasution: Owh tidak otometik keter ku ini. Ini kerna ianya dikira model lama namun dikasik facelift (Sentra I mean). Jadik, kita masih kena kasik tau dia kalau kita mau totp lampu :D

Nabil: Aku pon paham bahaya keter rosak malam2 tu... bapak aku pon aku rasa paling risau benda tu. TApi aku rasa insyaAllaah takpe kot, pasal ada PLUS. AKu tak risau sangat jumpa workshop ajaib tu :P sbb selagi amal ayat2 pelindung Nabi SAW ajar, patut ok la kot kita. hehehehe

ET: A ah. aku ingat dulu yg ko eksiden masa kerja ngan... E-security company tuhs... (ke masa tu ko dah UPM? Lom kan?). Anywayz, syukur alhamdulillaah ko selamat. Kalau tak aku dah tak makan 3 pinggan kat dewan kawin kau hari tu. kekekekekeke

reflexão said...

É bom viajar e observar a paisagem ao redor. Também é muito legal fazer novas amizades. E também conhecer outras culturas. E quando se vai estudar é melhor ainda.

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by