Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

A'che Spa


Assalaaam aleykom WBT dan Salam Sejahtera

Haaa... tengah2 tak tau apa nak blog ni, baik saya cerita pasal Spa. Saya dok promosikan spa ni utk kawan saya Puan Arin Samsudin Abu Madyan (bukan nama sebenar, tapi part Arin tu nama sebenar la)

Kitorang dulu kawan masa kat Oztralia. Si Arin ni tak reti2 nak balik Mesia, tapi last balik gak. Lagi satu, Arin ni kurus orangnya, tapi penumbuknya rasa2 kalah Mek Tyson dan Leri Holmes!

Anywayz...

Arin dan rakan rakan membuka bisnes Spa... Spa ni mostly utk wanita. Kalau wanita, buleh la dapat full body treatment kalau tak silap. Tapi kalau bukan wanita, rasa2nya tak full body la kot. Hehehehe... Anywayz... kalau rajin2 dan teringin nak dapat layanan Spa yang baik, boleh la lawat webpage A'CHE SPA.

Saya nak cerita panjang pon tak pandai. Jadi pergi la ke website dia orang kalau berminat ye :)

Okes... mari ber Spaaaa...

PS:- Kepada yang mengenali Blongos, ni spa bini dia gak ni :) Eh, betul ke information aku ni... Hmmmmmm....

5 comments:

dLyn aZmi said...

uits... nape x promote jek unit trust hang tu :D

Alfian_Troxion said...

unit trust nye tenure as agent dah tamat. aku bukan lagi ejen unit trust. LOL!

Tapi mmg tak buleh buat UT + PhD serentak. Pasal one has to be let go. Especially macam kes aku yg baru nak lajar cara research.

anywayz...

tapi Lyn, kalau ada sapa2 yg mau bina2 otot... hehehe. buleh refer kat aku. aku leh refer dia orang ke satu website yang insya-Allaah buleh kasik aku komisen :D

Ameeen

a'che spa said...

alfian..trimas bebanyak..enkali kalau ko balik kl..ko bawak bini ko dtg ..kiterorg @ a'che spa kasik treatment baik nya kat dia...info ko ttg nama aku tuh silaps..banyak ko nye arin samsudin abu madyan..tang bini blongos mmg benar..ini lah spa bini blongos..meh le datang ye kengkawan!

Alfian_Troxion said...

hehehe. aku kan pereka-cipta-nama terulung di Asia. Anywayz... insya-Allaah aku promo lagik kat member2 yang dekat2 ngan Hartamas :)

dLyn aZmi said...

uits.. update! update! update! hahahahahah
saje nak psiko hang.. aku busan giler nih

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by