Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Life begins at 30 -- Tapi main futsal macam dah 40!

Hari tu, kami rakan2 Hardones (batch I.T. n C.S. American Degree Program [3] yang tak dapat fly pada tahun 1997) mengadakan sesi pembakaran lemak di Sports Planet, Subang Jaya :) Haaa... yeous. Saya turun tu... Khas diimport dari Nibong Tebal, Penang. hehehehehe. TAkde la... kebetulan masa tu nak amik anak dari rumah tok dan nenek dia... jadi dah ada 'gathering' tu, saya pon join la :)

Korum yang hadir....

1) Wawa Triahtlete
2) Samsu Haraaaam yang Halaaal
3) Alfian TroxioN
4) Abang Matt Jani Miroslav
5) Bruce A-kumar
6) Afzaini Uzi Mamat Tahar Jalaludin
7) Eddie Ramonez

DAN!

latecomer of the year...

8) Yanto Dsyam Dlloyd :) (Sampai 15-menet lepas game dah tamaat).

Cerita dia takde la apa sangat. Cuma sebab masing2 dah makin gumok (kecuali Wawa pasal dia TRIATHLETE!!!) dan lemak yang nak dibakar pon amatlah banyak. Kalau di nengok2 kan... purata tambahan berat badan adalah disekitar 4 hingga 10 kilogram. Hehehehe. Tapi takpe... janji main gak semua orang. Siap EDDIE jadik TOP SCORER lagik!!! Berapa bijik dia sepak kena palang gol (Kami tak main pakai gol keeper pasal korum sikit. Kami main shoot tiang n palang gol).

Anywayz... the whole gathering was very2 meriah... gambar banyak gak di amik... cuma yang kat blog ni tak berapa nak cun pasal di ambik menggunakan kemra phone (2mpxel, n no image stabilization... jadik gambar blur2).

Lepas main, kami pon pi minom.... Minom mmg hebat aaaa... tapi main... macam dah umoq 40 tawon!!! Padahal masing2 baru je 30. Heheehe

Okes...

Selamaaat









5 comments:

dLyn aZmi said...

apsal aku rase mcm kenal jek mamat yg pakai baju belang mcm banduan tu ehhehe oo.. penyayi utama band hang ms talent nite.. (ke english nite)...boroi nye diye ekekekekekek err sore diye stil sedap ke?

Mary said...

hahahahaha pricelesss... tulaaa korang. kalu i dtg dah bleh jadi goaliee. dah.. haha

:: azrul hazri jantan :: said...

takpe mamat,main futsal macam umur 40,tapi kalau mancing aku nengok ko macam baru 22... hahahaha :p

landen said...

sume memang dah naik siot, mcm dah pregnant :P

aku rasa aku jer kot yg still slim cam dulu..huhuhu

Alfian_Troxion said...

dlyn: Yeous Lyn. Itulah Sam-rizan Zulkepli. Hehehehe. Suara dia? Ntoh le... kena tanya wife dia la. kekekeke.

mary: Ko nak jadik goallie Mary? Tu la pasal!! Asal ko tak mai? Tapi takpe... kalau kau jadik goallie, nanti lagik bahaya. Kang semua orang asyik nak skor goal kat tempat kau je. kekekekeke. J kidding.

AHJ: Hahahaha!!! 22 maatt? Nanti kita naikkan tenggiri sama2... kalau dapat tenggiri umur 22 lagik best. sah2 44 kilo nye sekor! Hahahahaha!

Landen: Hehehe. Ko mmg akan kurus sampai 14 Ramadhan 1493 la mamat. U can neve become fat!!! Melainkan ada blockage dalam urat darah kau yang akan memberhentikan hormon2 kurus kau :P

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by