Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Kita Serupa

(I edited this post. It didn't have the Look-alike meter previously. Noris talked me into doing the test :P)

Ingat nak pos gambar ikan, macam yang saya janji kat Kak Suhana kita. Tapi... kemra tak bawak la pulak. Takleh nak upload :( Jadi saya pos la gambar saya dan anak saya.

Tapi kali ni, saya nak tunjukkan betapa serupanya muka saya dengan dia. Takde langsung macam muka mak dia! Betul!!! Serious!!! Mmg ikut saya 98.752% :)
Kalau tuan2 dan puan2 kurang percaya....
Ini dia bukti-buktinya.... :D













Ok... tapi yang bawah ni.... saya tak suruh... Dia sendiri buat. Manaa dia lajar ni :-?


Ni dia main dengan "telefon-tin", Mak dia buat :)


Merempit di Lorong 11, Taman Ilmu :D


Ok. Ni pokok Kari rumah saya :D Bini tanam. Rajin bini aku ni...

8 comments:

autumn lutonski said...

pyan..

posing tu dah serupa, cumanya, kalo nak diukur secara saintifik sket tuh, cuba guna look-a-like meter nih

http://www.myheritage.com/look-alike-meter

letak gambar ko n gambar k wan, pas tu gmbr anak ko. tgk baka sapa lagi kuat heheheh. pastu post la result kat sini. kita confirmkan farhanah ni anak abah ke anak mama dier... hehe

konot said...

jawa junior!!

Jawa Troxion 2 said...

Noris: Look-alike-meter... aku selalu nengok orang pakai. Nanti aku testing :D Cuma nak dapatkan gambar Wan je tak tau kat mana. Hehehehe. Wweh japs!!! Tu buleh buat PhD nye topik tu.... facial-similarity-detection...
Hmmmm

Konot: Junioriah la :P

menarakl said...

Alfian...punyala dah confirm tak de idea :). Boleh buat topic baru ni....discuss pasal keselamatan kanak kanak Malaya :.
Tak ke mata si Farhanah tu special...mana nak tipu....:)

K.Su

Alfian_Troxion said...

K.Su: Mata dia mmg spesel... ada cepet sket sebelah. Macam bapak dia. kekekekeke. Tapi dia takleh lawan bapak dia lagi dalam bab2 senget sebelah ni... sebab bapak dia ada bahu senget sebelah. Heheheh. Tak caya tanya Muhammad Imran a.k.a. MMQ Ramchong Tan :]

dLyn aZmi said...

aku rase x adil la.. cube ko letak gamba neutral sket.. ni letak gambo ank yg sm ngan aksi hang.. hahahhaa (ke aksi dlm gamba xde efek?) :P

shazwan said...

3% jer...mata tu mata mama dia tau :)

Alfian_Troxion said...

Hehehehehe. Mama dia mai dah....

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by