Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Gambar Dalam Bilik

Sepertimana yang di-demand oleh En Md Nabil Ahmad Zawawi Nordin ... maka saya post kan gambar di dalam bilik asrama saya. Oh, btw, nombor bilik dia ialah A-9-21 :D Makna nya, BLOK A, Tingkat-9, Bilik-21 :) Jemput2 la datang ye... tapi kena bawak KFC atau McDonald sebagai cukai pintu :)

Tapi biasa la... nak fokus susah sket pasal takde angle nak ambik gambar. Plus roomate saya dok tengah tidoq lagi masa saya amik gambar2 ni, maka saya tak berani nak buat2 bising naik kerusi ke naik meja ke (utk dapat angle yg lebih cun)... jadi saya main amik apa yg terdaya aje la :D

Berikut merupakan gambar2 bilik Asrama Desasiswa Restu (M01) A-9-21 :D

Lif yang membolehkan saya naik ke tingkat-9
Setiap stop menghubungkan 2-tingkats. Stop saya boleh access tingkat 9 dan 10
Banyak gilos lorong2 nak ke bilik. Buleh sesat kalau 1st atau 2nd atau 3rd time :)
Pandangan tilam, meja dan tingkap
Inilah salah satu set comforter yg isteri saya cadangkan. Lawa gak ye? Pandaiii bini aku pilih. I Lub U Ayangzzzz
Meja tulis dan rak buku. Saya mmg tak guna sangat la rasanya. Buat kerja semua di lab
Gerobokz. Cukup utk letak baju dan beg dan barang2 lain yang sewaktu dengannya
Buah kelapa muda, roomate sy punya. Dia baru lepas minom kot?
Pandangan keluar tingkap. Parking moto dan moto dan moto dan kereta
Asrama perempuan :) Dilarang teropong...
Saujanaaa Mataku Memandanggg...

10 comments:

EyesOfNabil said...

suasana bilik ko tu menggamit utk tido la pian...:D Bahayee

autumn lutonski said...

ngaper ada 2 baldi atas meja? musykil aaa...

dLyn aZmi said...

hahaha alpyan-kun.. aku baru jek nak tny soklan yg sama mcm noris.... lain ok skali ade 2 baldi ats meja.. adus! tak saujana mata memandang sggh hehehe.. anyway ape rase jd org bujang dok asrama setelah lebih 10 thn dok dlm bilik sendrik2? ni bilik air share ramai2 kan? :D

:: azrul hazri jantan :: said...

Bravo mamat...
Hijrah itu pengorbanan !!! moga dipermudahkan segala urusan ko... Untung dapat bini yang 100% memahami... cayo cayo cayo... :D

Jawa Troxion 2 said...

MatNabil: Mmg agak best tido. Maybe pasal tilam dia empuk kot. Hehehehe... plus aku mmg balik time malam je, so mmg dah ngantuk... nak tak nak, mmg best tido. :P

Noris dan Dlyn: Haaaa... itulah baldi2 hikmat. satu baldi berhikmat (or more... berkhidmat) dalam toilet... utk isi2 sabun, facial cleanser dan rakan2 seangkatan, manakala satu lagi utk isi air + sabun utk cuci2 apa yg patot. Aku mmg ingat nak aleh masa tu, tapi malas pulak. kekekekeke. takpe... bukan guna pon meja tu. kalau nak guna nanti, maka akan di aleh :D

Oh.. btw Lyn... ok je jadik bujang... hehehehe. kurang sket stress as a matter of fact, pasal jaga anak, n buat kerja2 rumah dah takyah buat sangat. Hua hua hua!!! tpai still rindu anak dan bini. uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

AHJ: Korban... korbaaann... pengorbanaan. Jadik bujang utk 5 hari setiap minggu. hehehehe. Alhamdulillaah di atas segala yg diermudahkan Allaah :D

landen said...

perghh...memang macam hostel siot..ngan moto melambak kat bwh tu..tambah ngan bau-bau asem lagi...complete

yg buah kelapa tu member ko nak buat apa eh? buat ashtray kot huhuhu

Alfian_Troxion said...

Landen: bukan macam hostel. memang hostel daaa mamuot. hehehehe. Kelapa tu dia minom la kot? lepas tu saja tinggal nak buat... buat... buat apa aku pon tak sure. tapi takpe... sebab tak menganggu pandangan sangat. kalau dah naik ulat baru la aku campak kuar tingkap :D

shazwan said...
This comment has been removed by the author.
shazwan said...

ayang.. mama stress jaga anak.. plus kena kemas rmh lg gitu.. plus windu kat ayang lg...camana nie.. mama nak bibik bule... kweng kweng kweng .. cah jer tu.. mama kan wonde wumen ibu kepada ultra man kecik.. so no wooorrrries .. jus study k

Alfian_Troxion said...

aramak. jgn aa stress. takpe, weekend ni nanti hubby turcinta akan balik dan tulung. kekeke.

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by