Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Miss Fotographer

A few months ago, anak perempuan kami mula belajar bermain dengan kamera digital. Memula, mmg dia main snap aje gambo. Tapi, selepas beberapa sesi 'latihan', nampaknya macam Nadiah Farhanah dah mula belajar cara 'hampir' betul nak ambik gambar.

Dulu memang gambar jari dia je la yang di-output-kan. Tapi sekarang ni, Alhamduillaah dah ada improvement :) Berikut merupakan beberapa imej yang ditangkap oleh beliau.











4 comments:

dLyn aZmi said...

bagus bagus.. nanti beso bley jd mcm abah diye.. dok menangkap gambo jek.. tp gambo2 mate tu agak menggerunkan ler.. tgk lame2 mcm chucky dlm child's play jek huhuuhu

Alfian_Troxion said...

hahahaha :P Ampes.. chucky la plak. Na'oozubillaahi mindza lik!

Kot2 nanti dia terel tangkap gambo, buleh buat hobi + pekerjaan. Nanti dia kaya, buleh aku soh dia belikan aku rumah banglo 2 bijik ye dok? :)

kueng kuenggg...

dLyn aZmi said...

bley bley.. aku pun nak kete audi gaks + diye bley bayokan aku nye utang ngan upm skali. bley aku dok aman bagia di nz nih hahaha

PrincessRen said...

waaaa panadai nyer nadia.. hehe.. cute shots ;)

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by