Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

NATIONAL GEOGRAPHY PICKED ME!!!

My fishing trips have not gone unrewarded, for now I have made the front cover of National Geography!!! Ola ola!!!

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com




Ok. Not National.. but Natural :) Dekat2 la tu.
Ni kaver magazine buat kat http://www.magmypic.com

Sapa2 berminat, maka buleh la buat sejibik utk diri sendiri :D

10 comments:

yaya|azura said...

giler ahhhh.....

Jawa Troxion 2 said...

hahaha. ni aku refer dari kau nye blog gak wahai Yaya :P

EyesOfNabil said...

pemancing terlampau ^_^

weh pian...install la chatbox satu ^_^

Alfian_Troxion said...

chat box? okes :)

Mat Nabil... camne nak kasik lebau lagik aku nye blog ni. aku dah main2 ngan template ari tu, tapi macam hampeh jadik result dia....

adakah kau buleh design template satu utk aku? :D aku kasik RM2.55 sejam. Maximum 4 jam bekerja :D

darkios said...

wah, terserlah pemancing sejati pd cover majalah tersebut. kalau ada jual mesti aku beli sepoloh dan balut ikan2 yg ada dlm akuarium aku..

:: azrul hazri jantan :: said...

Mat,
Utk keluaran bulan Jun nie nanti,hang dok pi la gigit tenggiri sekor..haha..cantek no,amik gambo kat laut..silap silap gambar mohed mandi laut pun boleh jadik cover :) haha.. tapi kalau gambar mohed dengan pakaian mandi dia sambil mancing jangan buat cover nooo..sensitip :D hua hua hua..

Alfian_Troxion said...

hahahaha! tu mmg sensisisisitip. aku pon tak lalu tengok. hua hua hua! okes okes. nanti insya-Allaah aku bawak kemra olimpus aku. kot2 buleh masuk laut tangkap gambo.

dLyn aZmi said...

wei... x puas ati.. apsal aku komen x masuk kat sini nih? huhuhu
panjang lebau aku taip tau!

Alfian_Troxion said...

len kali kalau buat komen panjang, to be safe, COPY dulu :) Kita kan tau kadang2 connection very2 unreliable :D hehehehe. tapi takpe Lyn. Komen aa balik. nampak sket ada orang komen kat blog aku yg takde orang lawat ni... uwaaaaaaaaaaa!!! I lub Rianne... hehehe. eh, bini aku ada baca tak ni kang... hmmmmmmmmmmmmm

Nice Guy said...

Make 500 more magazine covers @ www.FakeMagazineCover.com (not just 20 layouts)!

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by