Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Number of entries

Saya ingat nak cuba letak only 2 (or maybe 1) entry on my blog la. I mean, just make one entry visible :)

The reason... well I think if I make too many appear on one page at a time, nanti readers might get discouraged by the small scroll bar. (tq mat Nabil for the pointer). Furthermore... it might be able to help display more targeted and relevant links for my Adsense insya-Allaah. Because after all, that's how Adsense works :) It will show ads that are closely related to the content of the page... Basically the theme at hand.

So maybe displaying only 1 page or 2, the ads might get more targeted... provided there exists ads for the topic that I'm posting. LOL! :P

Annnywayz... regarding the Money Back Guarantee... I will insya-Allaah be going to GNC this evening with En Azrul Hazri Jantan. Don't know what will happen, as this is Malaysia. Maybe the store owner might come up with some other excuse (because I've opened the Protein Powder perhaps?)... Or maybe some other 'stool' argument... tak tau la.

Tawakal saja la pada yang maha Esa :D If He decides that I get the money, then bagush la :D But if not... wat to dooo? :D

Okes... Now I will continue buat-ing my PhD proposal refinement.

Salaaaam

7 comments:

EyesOfNabil said...

aloo alpyan, ko kenal tak budak yaya yg melawat blog aku tu? rasa mcm dia kenal ko jek...sbb dia kenal ko sbg jawe...

gi ler tgk ^_^

Alfian_Troxion said...

uit? yg mana satu? sat aku pi tengok....

hmmm.. baru terpikir... maybe aku buleh manipulate LABELS... utk kasik adsense aku naik. hehehehehe....

Ameen

yaya|azura said...

hahaha... aku dh sampei sini.. yahuuuuuu... aku ler budak yaya yang diperkata-katakan oleh orang ramai itu.. hahahaha. errrr..nk manipulate aje keje ko.

Alfian_Troxion said...

hehehe. selamat datang ke blog ini wahey Yaya :) takde mend apon hanya cerita2 merepekz

adakah kau Yaya yg aku sangka? atau terkaan aku salah.

yaya|azura said...

sangkaan ko betul la.... akulah gadis yang berkereta daihatsu charade itu dahulu... hahahaha... comey kan aku skrg :P

Jawa Troxion 2 said...

cakap diri sendiri comey yg aku tak tahan ni. hahahahaha!!!

tapi takpe. ok la kot... alaa.. dulu com kira comey gak...

anywayz... selamat datang ke blog aku. silakan minummmm....

azwad said...

Actually,

5 posts will be nice.
1 or 2 posts actually discourage people to read your older posts.

Returning readers returns after every few days.

But, you were talking about ads right?

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by