Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Nadiah Farhanah bt Alfian @ 3


Sedar2, it's been more than 3-years since our daughter was born. On the 28th of May 2008, Hana (that's what she likes to be referred to as) turned three, and Alhamdulillaah, she has brought much joy to me and my wife's life. And if I may say, she's starting to become a lady... considering her tom-boyish start. Laa ni, dia dah buleh appreciate (little) women's shoes :D That's good sign, and in the right direction.

Anywayz, here are a few pics of Nadiah Farhanah, our little angel princess :D
(but most pics are wihout her in her girly attire :P)

Cheerios!













<For previous post "HEADLESS JEMAAH", click here>

9 comments:

MRM said...

Lor, setelah 2 bulan berlalu baru nak promo Hana dah tiga tahun :P Hmmm, aku tau! aku tau! Ni mesti kes tengah rindu anak ni!

Alfian_Troxion said...

hehehe. takde la gak. baru je jumpa Rabu ari tuhs. :P saje je nak blog pasal anak sekali sekala :D

MRM said...

Tapi aku tengok anak ko ni kan, aku teringat lak kat adik perempuan ko, ada iras2 ke telatah dia?

Alfian_Troxion said...

mmg ada actually. kalau refer kat gambau pon ada rupa adik pompuan aku masa dia kekecik :D hehehe. wah, ko cam adik aku ek Mas :D

konot said...

bila dia senyum sebijik muka nko!

:: azrul hazri jantan :: said...

mamat..
farhana memang makan atas meja ka mamat?dan duduk di atas kerusi dan di atas kerusi..uihh..bahaya mamat..seriau aje aku tengok..hehe..

p/s:mana ko masak da..tak nampak pun dapur gas kat dapur..uhuks..

Alfian_Troxion said...

takde la... tu first n last time dia buat camtu. tu pon stunt mak dia luluskan... kalau aku mmg aku dah tk kasik. kekekeke. tapi takpe, tak jadik apa2 alhamdulillaah.

kitorang biasa makan atas lantai aje... :)

BTW, Dapur ada... kat sebelah lagi satu tu... dekat area2 bawah swis lampu luar. ok la gak. tak sempit sangat. lagik selesa dari dapur lama :)

Sadry said...

Eh stesen bas parit buntaq hahaha tempat mak aku pi shopping barang barang nak raya.

Alfian_Troxion said...

Hahaha! Yeous. Ni la last time aku naik bas pi jauh2 aku rasa. Saja bawak anak naik bas. Seronot gila dia :D Alhamdulillaah selamat perjalanaaan.

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by