Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Phd Blog :)

My PhD Blog insya-Allaah...
Assalaam aleykom WBT

To all my beloved readers :) I have recently (semalam as a matter of fact) set up my PhD blog. Bukan apa, becuz I spend quite a lot of time typing and blogging, I think it would be just swell to set up a blog about my research.

At the moment, saya baru je la letak benda2 intro. Tu pon not well written... pasal tulis pon tak de berasakan apa2 outline :) Jadiikk... kot2 la sapa2 yg TERpergi, maka buleh la kasik komen2 apa2 pasal itu blog... ataupun komen2 pasal content dia? ataupun komen2 pasal rupa dia? ataupun apa2 komen yang membina ataupun membinasa :D
hehehehe...

Address dia panjang sket, tapi takpe la... pasal kot2 la ada orang search, at least URL ni ada keyword2 yg penting dalam area research saya :) Okes.... ini dia....

http://soccer-video-analysis.blogspot.com

Mari kita ber PHD!!!!

4 comments:

landen said...

pergh...memang menangis aku kalau nak buat phd nih...

Alfian_Troxion said...

jangan nangis mamat. PhD itu bukan utk nangis.. tapi utk pecah kepala!!! hua hua hua!!!

yaya|azura said...

aku tamo baca .. bluweekkkk! :P

Jawa Troxion 2 said...

tamo baca sudaaah... bluuuwaaakkkk!!!! :I

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by