Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

AHJ Nadal vs Troxion Federer

A very fierce rivalry... between two SOCS TENNIS 'GREATS'!!!


Evenly matched on the playfield... play-court more like it. Swerving serves of 155 miles per hour, dashing forehands, masterfully crafted backhand passes, the most delicate of drop shots... ATP rankings are nothing to these warriors of the USM hard court...


The battle continues... even as we speak (write... or read for you guys)!!!

The stats shows equally matched magicians! Illusionists!!! Mesmerisers that surpass that of Roland Garos greats! Even John McEnroe himself bows down in shame... he himself now is of no temperament... McEnroe is now tamed...


Ten meetings! 5-5 record... an illustrious DRAW!!!


6-4, 6-3, 7-5 (AHJ def. TF)


7-5, 6-4, 6-3 (TF def. AHJ)


6-2, 6-4, 2-6, 7-5 (TF def. AHJ)


6-1, 6-3, 1-6, 7-5 (AHJ def. TF)


6-4, 6-3, 7-5 (AHJ def. TF)


6-1, 6-1, 6-4 (AHJ def. TF)


6-4, 6-2, 6-1 (AHJ def. TF)


7-5, 6-4, 6-3 (TF def. AHJ)

6-2, 6-4, 2-6, 7-5 (TF def. AHJ)


6-2, 6-4, 2-6, 7-5 (TF def. AHJ)


Who will prevail in the next USM grand slam final... whose first round competitors will surely be easily swept aside, with less than minimal effort!!! Be like the dried leaves of Nethergard will they... The hard court has never seen such history being made!!!!!!!


WHO WILL PREVAIL!!!!



------------------



RIIINNNGGGGGGG!!!! RINGGGGGGGGGGGGG!!!! RINNNGGGGGGGGGG!!!!

(Jam tepat menunjukkan pukul 6:15 AM. Bangun Subuh wahai Alpyan dan Azrul)


Chaits... terjaga pulak dari mimpi. Ternyatalah, all the above adalah khayalan semata-mata. Cerita rekaan yang dicipta oleh blogger kerna berkeinginan terel main tenis. But becuz I and my roomate pon baru baru belajar... dengan bercikgu-kan ASTRO Channels 811/812/813/814.... so skill kami mmg baru tahap cipan baru merangkak :D Yang kat atas tu just angan2 semata-mata. Hehehehe....


Dayem... this must be PhD effect :D Hehehehe. But takpe...


All we have to do now is to try to get our serves in :P Nak serve pon tak reti2 sangat lagi. Backhand dan Forehand pon like kid standard 2 : Tapi takpe... will try some more...


Maat!!! Minggu depan men lagik tenis. Esok (Jemaat) takleh kot, pasal orang rumah soh balik awal... ada hal sket :D hehehe.


Orait. tq for reading :D


Assalaam aleykom WBT


Troxion Federer ace-ing off...

7 comments:

:: azrul hazri jantan :: said...

Aiyo mamat!!! nie mmg sah impact dari buat Phd neh :D takde keje cari keje buat entry macam nie.. lawaks betol :p

Angan-angan mat jenin la nk jadi superhero tenis dalam USM nie.. muahahaha.. tapi xpa mamat,kayuh pelan-pelan insya allah kita boleh menang Roland Garos cap Restu :p hahaha...

Berbekalkan BABOLAT baru aku(tengok blog aku),aku berjanji akan mengecapi musim yg cemerlang dalam sukan tenis nie kat USM nie.. muahaha...

Alfian_Troxion said...

hahahaha

kerja ada... tapi biasa la... tak buat sangat ;P kerja2 camni leh jadik priority nombor satu ....

tapi takpe. aku dah sambung baca balik thesis mamat imperial College yg 129 ms tu... gila pendeeek utk PhD thesis.

Lit review 14 msurat plak tu!!!

Marah... marah....

BABOLAT!!!!

dLyn aZmi said...

ahaks.. lawak giler gamba korg..

pian.. hang mmg x bley buang eh muncung cencurut tuh :P

azrul looks otai abs.. tp kalau muka kasi tembam sket lg ok kot :D

azwad said...

Writer's block ni heheheheh!

Alfian_Troxion said...

Dlyn: tu gambar muncung yg aku amik kat bawah tu gaks. muncung tu mmg takleh buang... trademark. sama gak ngan jendul ku :)

Azwad: Writer's block? ... :P aku tak mula write apa2 lagi pon. But yes... this can be a symptom of the case :D

Sazly Salfarina said...

Fuiyoooo... tunggu la aku balik nanti, jumpa sazly hewit.

Apesal ko letak muke azrul kat gamba aku? Gamba aku kan tu... hohoho :P

Alfian_Troxion said...

ampesss :P bila pulak kau ditaja oleh Nike. hehehehe. Weh, kata Hewit, tapi ngaku Nadal... camno ni?

tapi takpe. nanti sama2 kita men tenis pulak :) Leh ko ajar kitorang. kitorang ni lajar sendiri2.... so mmg slow melow :P

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by