Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Liverpool Menang 5-0 Pulak Kali Ni... Alhamdulillaah.

(Steven Gerrard celebrated his first Premiere League Hat Trick)

Okey. Last nite... ok ok. Before night time... in the afternoon till after asar, I sorta put my malas cap on, and slept from somewhere after zuhr until around 4:30pm. This was in Bangi. Then, felt fresh to drive back to Penang, which I bertolak-ed from Bangi at around 6:00pm, and arrived safely Alhamdulillaah in Nibong Tebal around 11:o0pm (stop semayang n makan japs).

So, back to last nite... :) I was segar bugar la. Was not planning to be segar bugar, but was segar bugar anywayz. So, could catch the match between Liverpool and Aston Villa lah :) Match start pukul 12:00am gitu... and whoa wallaweh waratung klup singko rohoya... Liverpool sekarang sudah dasat la main. I saw a great improvement in their game. Passing of the ball was good. Defense was strong... Steven Gerrard and Riera were... mak datuk, superb! Cuma Torres je tak berapa nak shine semalam. Tapi takpe... he forced a penalty! (even though I thought Brad Friedel did not deserve that RED CARD... a yellow card at most!).

Wannywayz... ended up... 5-0! Melampau la Liverpool sekarang. Syabbash! Syabbash! My team has won again. And with a quite redundantly-excellent scoreline! :D And, Man U is also helping a bit, by losing to Fullham 2-0, with Rooney and Scholes (the keeper wannabe?) being sent off... Also... Chelsea... The blues... thank you also for falling at Spurs :)

There still is hope for Liverpool insyaAllaah. And may they win this year. Keep up the good work oh Anfield greats! Just don't be too snobbish la... cuz snobbish2 ni lama2 akan fall down.... selamaaat.....

5 comments:

:: azrul hazri jantan :: said...

dahsyat aa mamat,sekarang kalau ko tengok pun da boleh menang,hehe kira power le tue..manu da cuak da tue :p

Alfian_Troxion said...

hahahaha! Jinx dia dah ilang maat :P hehehe. takde aa... mmg rozqi dia orang la tu nak menang :D

MDH said...

dah dua kali tewas.....harap2 pemain2 jangan low morale. Parah pula kedudukan, berbatov injured, rooney red carded. Tinggal tevez jer dengan wellbeck. Tahap kritikal dah ni.....suka ler pyan sebab peluan lpool makin cerah nak jadik juara. Sejak menang kat real semangat lpool mcm gunung berapi yang meletus tak henti2....Anyway tahniah lpool, kalau man u tarak rezeki BPL tahun ni tak pa yang penting champion league mesti mau jadi milik kita heheheheh glory...glory....man utd.....

Alfian_Troxion said...

suka mmg suka. tapi pada masa yg sama bersedia juga utk berduka. sbb liverpool mmg dah lama tak menang EPL. Man U pulak, jarang2 sekali buat slack macam ni. aku rasa Man U akan bounce back during the last part of this season....

tapi walau apa pon, kalau Liv menang... mmg best aaa. pasal dah lama gilos tak menang. hehehehe.

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by