Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

My first Adsense payout - Part 2

Ok. Now for part two of my first ever Adsense payout. Alhamdulillaah, everything went rather smooth... Smoother than I expected. All  I had to do was fill in the Western Union Money Transfer form, get my angka giliran... and voila! I get the money after the clerk proses itu ini dan itu :) Really have to say that getting the Adsense payout via CIMB Western Union is very convinient :) In all... it took me around 20-mins to get everything done. Plus tadi takde orang sangat... so another factor that sped up the whole process.

The amount Google paid me was a bit over USD100... the rate however was quite low. I expected it to be a bit over 3.2... but in the end was only given 3.1437433534207727756114852889046 (calculated by MS Windows XP calculator :P). Anywayz... Alhamdulillaah. After 5-years of bloggin, I get this amount... kira OK la tu ye dok :D 

Oraits... mari mari sambung kerja PhD :) Hmmm... suddenly terfikir pulak. Maybe after PhD, I might wanna create my own niche website and do Adsense semi-full-time? Ok gak ye dok? Kot2 can get USD100 in half the time (i.e. 2.5 years?).... :D Assalaam aleykom WBT




10 comments:

arin said...

tak try lagi google adsense nih.buat satu web khas n letak adsense ni.bleh gak kot..

Alfian_Troxion said...

buleh aja Arin :) tapi aku nye ni kira main2 je. kalau buat proper aku rasa leh dapat payout cepat sikit :D hehehe...
Nuffnang aku pon tak lepas2 lagi. baru RM20++ :P

AyunasiA said...

nanang kalau ada adsense, rate nye kurang sket. tp ok la tu, 100usd. kalo nanang, 100 hengget takde convert2. tp nak tggu 50 hengget pon berjanggut.

sumpit said...

not bad weh, setahun dpt 100.
aku dah kat 4 thn adsense, 20 pon tak sampai
hahahhaha

Alfian_Troxion said...

mana fulak satahun... 5 tahun la ET... :)

yaya|azura said...

alpian, aku punye nuffnang dah dekat 90hengget. rasanya adalah dekat setahun setengah kot... blom cash out lagik. hahaha.

Alfian_Troxion said...

ok la tu wahey Yaya. aku nye nuffnang baru 20 hengget.... tapi takingat stat bile :P tapi blog aku kurang fofular berbanding kau punya. jadi aku yakin, insyaALlaah kau akan dapat RM1000 dalam sikit masa lagi. Ameeen :D

kampunginvestor said...

USD has been dropping of late. That's why you are getting so low value for your withdrawal.

Nonetheless, a nice earning there you have brother. Keep it up ya! ^^

Alfian_Troxion said...

betul tu kampunginvestor. I was also quite terkejut when i discovered the 3.1 exchange rate. ingat leh dapat 3.2 or above. tapi takpa... alhamdulillaah :D thx for visiting btw :D

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by