Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

Into Cakes and Cookies :)




Assalaam aleykom WBT. First and foremost, Alhamdulillaah, today's weather is not hot :D Ok... now to the topic of the post.

My beautiful wife has recently upped her gears in cake making :) I see that her passion has gone up quite considerable in the past few months, and now, in her spare time, she's baking like crazy! Kengkadang tu, balik dari lab, sampai rumah je I get all the wangi2 smells of cake ingredients... Tapi takpe, sebab last2 sekali aku gak dapat makan ye dok? Hehehehe...

Wannywayz, now she's actually just learning. Playing around with ingredients to get the best match. At the moment, she's been taking small orders (yes...already taking orders) for carrot cakes. I have to say, sedap gak bini aku buat kek carrot! (ok kot puji bini sendiri dalam blog sendiri ye dok? :P)... Besides that, moist chocolate cakes pon she is baking also. And now, kuih2 raya pon dia balun buat... Ish, suka sangat dah dia benda2 ni, baik aku soh berenti belajar dan konsentrate je masak kek n cookies ni :) At least she'd be doing what she likes... what makes her happy :D And you know how the saying goes.... "A happy wife leads to a happy husband!".... ok ok... I know there might be no such saying, but betul apaaa :D 

Okes. anywayz... ni ada a few snapshots of her "work". Alhamdulillaah... all half eaten oredi tapi :P Carrot cake n cekelat moist cake :D Salaaam aleykom WBT

Nor Shazwan's Carrot Cake
Nor Shazwan's Chocolate Cake


6 comments:

arin said...

nih kalu order ke melaka cmana ek ?

Konot said...

haa aku pun nak tanya kalau order boleh deliver ke kl ke?

Alfian_Troxion said...

aku pon tak tau. Hahahaha! sbb aku tak sempat tanya2 sangat lagi bab2 order2 ni. nanti aku kasik tanya sama bini aku :D Kalau KL Maybe ok kot Konot? Melaka tak sure pulak aku wahai Ariin..

Hj. Muhd. Ridhwan said...

Wow, nice~

It looks delicious bro!

Alhamdulillah that you have such a caring wife! Hehe.

P.S: I'm putting your blog in my blog list. :) Lots of useful, interesting and entertaining content here. Keep up the good work! XD

Alfian_Troxion said...

wallaweh... t kasih wahai Tuan Haji :) tatau pulak that this blog ada interesting info :D arigato arigato....

alhamdulillaah, my wife does like baking, and I get to reap the side benefits and also the leftovers. Hahaha!

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by