Search The Web With Google

Custom Search
   



Alfian on Facebook | Create Your Badge

A post about Comments :D

Sometimes, we tend to write lengthy comments on people's blogs. Ntah le orang tu suka atau tak, kita komen gak panjang2 :D Tapi takpe, because blogs are meant to be read, and once read, some are inclined to comment. Today,  would like to talk about comments :D ... But I won't be talking about the types of comments, or how to comment, or how I respond to annoying comments, or how to determine who's behind some anonymous comments etc. I would like to share my experience on how to NOT GET ANNOYED AFTER POSTING SUCH A LONG COMMENT, THEN TETIBA  BROWSER ERROR!!!! ... eh, emo pulak. Hehehehe...

Anywayz, sometimes I write lengthy comments. Ok, not sometimes, most of the time. Don't angry aa. But at times, after writing so panjang2 one, when click submit comment... TANG! Browser error, or page error or whatever error the browsing world has to offer. End up, the comment gets lost (unless sometimes we get lucky that upon pressing the BACK button, the comment is still there.. alhamdulillaah). So, after writing lengthy (or even shorty) comments, please just select all and then COPY... or CUT. Of course, COPY is better cuz if you CUT then U'd have to paste back the text. HAHAHAHA!!! (apa aku cakap ni... anywayz...). Itu lah dia the point that I want to convey :D 

MAKE SURE YOU COPY!!! :D Then kalu2 browser error, you'd still have the original text... Wallaawehhh... 

Hmmm... could've said all that in 1-short paragraph ye dok? HAHAHAHA! You see what I mean about lengthy comments?

Oraits. Salaam aleykom


10 comments:

arin said...

agak2 ko penah terkena tak while nak komen kat entry aku?heheheh..

Oyis said...

aku sokmo buat lagu ni pyan. kalo x asyik ammarah aje.

ps: aku pon spesis suka komen, and sometimes komen sampai lupa diri, ingat ni blog sendiri ke hapa nak sama pjg dgn entry tuan empunya blog buat erk!?!

Alfian_Troxion said...

Arin: Aku rasa2 mcm tak pernah. tapi yg kompom, aku rasa setiap kali komen... lama benau dia nak proses... ko leatk skrip virus ek? hehehehe.

Noris: Hahaha! wallaweh, bagus bagus. kita serupaaa :D takpe noris, sekali sekala je panjang komen :D tapi takde la sampai sama panjang ngan entry tuan ampunya blog. hehehehe

Hj. Muhd. Ridhwan said...

Hehe, mase ni la notepad tu bergune. ;)

Alfian_Troxion said...

bener tu pak aji :D

ZARA said...

about the browser error tu, use to happen to me. but not anymore...

its been years actually dah tak jadi :) hehehe

sumpit said...

hahahaha,
aku selalu copy, ingatkan aku sorg je buat camtu :D

but u know wht, aku pon selalu write at length at ppl's comment box, syok. especially when they write about something that you've always wanted to write, but too lazy to do so.

mcm aku dok buat skarang ni hehehhehe, okla aku stop skarng :D

Amy said...

Aku pun suka comment panjang2..tah naper. Dlm FB pun..so bila browser error, agak incredible hulk gak la. Aku hanya copy bila aku agak2 cam browser tu tetiba lambat je, so cepat2 copy sebelum hilang. Ingat aku sorang je kiasu hahah. Ok panjang dah..bye

Alfian_Troxion said...

Zara: maybe u have stable itnernet connection :) Kitorang kat USM (School of COmputer Sciences) ni selalu je kena. tetiba page takleh nak access. ntah pe pasal pon tak tau. hehehe

ET: aku pon ingat aku sorang je buat. kita ni buleh buat persatuan ni... persatuan copy n paste comment utk keselamatan diri dan masarakat :P

Amy: haaa.. aku pon sama. kalau lambat... mmg tarus copy. tapi lately ni banyak kali gak lupa copy. end up aku jadik crecredibel hak gak. heheheheh :P

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Related Posts with Thumbnails

Thanks for dropping by